Най- бързата вечеря, която сте правили някога, не случайна й викат мързеливка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- бързата вечеря, която сте правили някога, не случайна й викат мързеливка
Най- бързата вечеря, която сте правили някога, не случайна й викат мързеливка
64546
Най- бързата вечеря, която сте правили някога, не случайна й викат мързеливка
какво четем
Приготвяне: 10 мин
Готвене: 7 мин
Общо: 17 мин
Хранителна стойност: 236 kcal

Понякога, в сутрешния шум и суета просто не е достатъчно време, за да си подготвите хубава закуска , а не случайно всички казват, че закуската е най-важното ядене. Друг път вечер сте се прибрали от работа и сте толкова уморени, че дори и не ви се мисли как ще готвите тепърва. Това не е необходимо! За да се насладите на нещо вкусно, не е нужно да стоите в кухнята  един час. Оказва се, че е достатъчно да имате под ръка една багета или франзела, да я напълните с нещо вкусно и да я изпратите във фурната или микровълнова печка за няколко минути и пред вас седи божествено вкусно ястие, дали за закуска или вечеря, няма никакво значение.

Искаме да споделим с вас най-простата рецепта за правене на точно това, нарича се "мързелива жена" . Разгледайте списъка със съставките и разберете, че всяка от тях присъства доста често във вашата кухня. Опитайте тази рецепта, определено ще ви хареса!

 

Съставките

франзела 1 бр.

печурки 200 g

кашкавал 100 g

Заквасена сметана 3 супени лъжици

лук 1 бр.

чесън 1 скилидки

Слънчогледово олио 50 ml

сол на вкус

Черен пипер на вкус

 

Подготовка

Нарежете багета на парчета с дължина приблизително 5-7 см широка, като използвате чаена лъжичка, издълбайте средата, така че всяко парче да се превърне в паничка с дъното.

бърза вечеря
За да подготвите пълнежа, изчистете и фино нарежете гъбите,добавете скилидки чесън и лук. Запържете ги, като са готови добавете заквасената сметана, солта и черния пипер на тигана 5 минути преди края на готвенето, разбъркайте всичко добре. 

рецепта за лесна вечеря
Изпратете парчетата франзела в тавичка, намазана със слънчогледово олио. Леко напълнете "чашките" с пълнежа на багета и поръсете с настъргания кашкавал

Изпратете формата във фурната, загрята до 180 градуса в продължение на 7-8 минути, така че да се разтопи кашкавалчето

бърза вечеря

Поздравления, вкусните пайове са готови! Ако имате малко парче пилешко филе или някакъв друг колбас, не забравяйте да го запържете с гъби. 

Ако рецептата ви е харесала споделете с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft