Най- добрата рецепта за есенен сладкиш с ябълки, която сме публикували до момента

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- добрата рецепта за есенен сладкиш с ябълки, която сме публикували до момента
Най- добрата рецепта за есенен сладкиш с ябълки, която сме публикували до момента
162391
Най- добрата рецепта за есенен сладкиш с ябълки, която сме публикували до момента
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

В сезона на ябълките сме- накъдето и да се обърнем виждаме тях, затова и сега ще ви предложим една рецепта за есенно сладко изкушение.

Всички членове на домакинството ми са непоправими ценители на сладкото, а за тях няма по-голяма радост от домашно приготвените пайове и сладкиши. Опитвам се да ги изненадам през цялото време, търся нови рецепти, но най-вече обичам моя традиционен пай. Вкъщи почнахме почти всеки ден да го правим, откакто влезнахме в сезона на ябълките, защото не може да му се насладим

сладкиш с ябълки

Това е сладкиш, който се приготвя бързо и никога не сможе да ви отегчи. Споделяме с вас рецептата за най -вкусния ябълков пай .

Как да си приготвим пай с ябълки

СЪСТАВКИТЕ

500 г ябълки
250 g брашно
150 г масло
3 супени лъжици мед
1 супена лъжица захар
3 яйца
1 бакпулвер
1 пакет ванилия
0,5 ч.л. сол

ПОДГОТОВКА

Първо, подгответе ябълките: нарежете на малки парченца, поръсете с лимонов сок, така че да не потъмняват и го оставете за известно време.

сладкиш с ябълки

Сега направете тестото. Яйцата разбърквате със захарта до плътна бяла пяна, добавете ванилията, солта и омекналото масло. Всичко това разбъркайте до хомогенна маса. Добавете бакпулвера. 
сладкиш с ябълки
След това добавете меда, разбъркайте добре и започнете постепенно да изсипвате брашното. Смесете тестото, не трябва да става гъсто, но не и прекалено течно. Сега в тестото, добавете ябълките и ги разбъркайте, за да ги разпределите равномерно.

сладкиш с ябълки

Поставете тестото в омазнена тавичка. Сега поставете във фурната, загрята до 200 градуса за 35-40 минути.
сладкиш с ябълки

Ето паят е готов. Отвън е покрит с хрупкава кора, а вътре е мек и пухкав. Когато го извадите от фурната, ароматът се разпространява из цялата къща. 

Има хиляди вариации на десерти с ябълки, но този е един от най- добрите.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft