Най- добрата рецепта за пица, която намерих в интернет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- добрата рецепта за пица, която намерих в интернет
Най- добрата рецепта за пица, която намерих в интернет
74090
Най- добрата рецепта за пица, която намерих в интернет
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Време е да спрете да правите скучни бъркана яйца за закуска и да се отдадете на нещо наистина страхотно! Отдавна търсим най-добрата рецепта за пица стъпка по стъпка, преглеждайки много информация в мрежата и успяхме. Днес ще споделим една много добра рецепта от канала Tasty and Simple. Гарантираме доказан метод!

Стъпка по стъпка рецепта за пица в тиган

Съставки за тесто

1 яйце
6 с.л. . брашно
6 с.л. сметана
щипка сол

 

Съставки за пълнежа

60 г шунка
80 г кашкавал
1 домат
2 с.л. кетчуп

 

Подготовка

Както можете да видите, ние ще приготвим тестото от най-простите продукти . Но можете да използвате абсолютно всеки пълнеж ! Не е нужно да го правите същото, както в нашия пример. Но самото тесто, и методът, и колко време се пече пицата - тук е по-добре да следвате инструкциите.

Първо, подгответе всички продукти: зеленчуците трябва да се измият, обелят и нарежат по удобен начин, настържете кашкавала, нарежете месото.

След това ще подготвим основата за пицата. За целта комбинирайте яйцето, заквасената сметана и солта в малка купа. След това трябва да разбъркате с бъркалка, докато се получи хомогенна маса .

След това добавете брашно към течността и го разбъркайте с шпатула. Трябва да получите тънко и доста лепкаво тесто .

Загрейте тиган с растително масло на умерен огън. След това изсипете лепкава маса в тигана.

Ще трябва да се опитате да разнесете тестото равномерно по повърхността с помощта на шпатула . Може да е малко неудобно поради своята дебелина и прилепване към лопатката. Но това няма да отнеме много време.

Запържете блатчето от едната страна под капака за 1-2 минути. Огънят трябва да е среден

След това обърнете тестото с шпатула и го запържете още минута-две.

Сега можете да намажете тестото с кетчуп и да разнесете пълнежа. Отгоре поръсете обилно с настърган кашкавал .

 

Печете пицата за още няколко минути на слаб огън в зависимост от предпочитанията. Някои хора обичат да изключват котлона веднага щом кашкавалът се разтопи напълно, докато други предпочитат да изпържат пицата малко повече.

 

За повече подробности относно процеса на готвене можете да погледнете видеото от автора на рецептата, за което специални благодарности към него.

Основното нещо е да вземете висококачествени и любими продукти. Тогава утрото наистина ще започне вълшебно. Но по-добре не ни вярвайте, а пробвайте сами, за да се убедите..

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft