Най- добрият начин, по който може да ги приготвите е като ги запържите с бира

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- добрият начин, по който може да ги приготвите е като ги запържите с бира
Най- добрият начин, по който може да ги приготвите е като ги запържите с бира
17858
Най- добрият начин, по който може да ги приготвите е като ги запържите с бира
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Най-доброто, което можете да направите с гъбите, за да разкриете напълно вкуса им, е да ги изпържете. Този примитивен начин на готвене все още е най-добрият от най-добрите, въпреки всички нови технологии. 

Гъби в бира - стара рецепта с интересна история. 

 

Съставките

печурки 400 гр

яйце 2 бр.

Пшенично брашно 50 грама

кашкавал 65 грама

светла бира 200 ml

Слънчогледово масло на вкус

 

Подготовка

Рендовайте кашкавала и започнете да приготвяте сместа. Разбийте яйцата и добавете бира, а след това брашното и кашкавала. Разбъркайте всичко до хомогенна смес.
Гъбите се измиват и обелват.
Всяка гъба се топи в сместа и се запържва в растително масло до златисто кафяво. Ако приготвяте много гъби, по-добре е да използвате два тигани и да ги пържите наведнъж. Сервирайте ги горещи с любимия си сос .

За тестото е най-добре да използвате светла бира, защото тъмната може да даде нежелана горчивина на ястието.

Между другото, ако ви харесва хрупкава коричка можете да използвайте малки трохи за хляб

Запишете си рецептата за гъби и се уверете, че е така.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft