Най- лесната и вкусна бисквитена торта, която сте правили- фасулска работа даже децата я правят вече сами

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най- лесната и вкусна бисквитена торта, която сте правили- фасулска работа даже децата я правят вече сами
Най- лесната и вкусна бисквитена торта, която сте правили- фасулска работа даже децата я правят...
57908
Най- лесната и вкусна бисквитена торта, която сте правили- фасулска работа даже децата я правят вече сами
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Невероятно! Торта без печене и готова само за 30 минути

За приготвянето на тази торта са нужни около 30 минути. Изненадайте семейството и приятелите с един от н ай-вкусните десерти .

Снимката показва всичко!

 

Необходими продукти:

400 грама бисквити обикновени
400 грама шоколадови бисквити
1 литър мляко
4 пакетчета шоколадов пудинг
6 супени лъжици захар
200 грама шоколад за готвене

 

За украсата:

2 пакетчета разбита сметана ванилия на прах
250 милилитра прясно мляко
50 грама настърган шоколад

 

Начин на приготвяне:

1. В тенджера на котлона, на умерена температура, поставете 800 милилитра от млякото да заври.

2. Пудингът поставете в дълбок съд и добавете захарта. Разбъркайте ги с лъжица. В съда добавете постепенно оставащото мляко и разбъркайте, докато се получи хомогенна смес.

3. Щом млякото заври, добавете сместа с пудингите. Разбърквайте в продължение на 3 до 4 минути, докато пудинга се сгъсти. След това махнете тенджерата от котлона и оставете да се охлади за 10 минути.

4. В тенджерата добавете шоколада и разбъркайте докато се разтопи. Оставете пудинга да се охлажда още 10 минути.

5. Вземете кръгла форма за торта и я увиете с опаковъчно фолио от всички страни (фолиото трябва да излиза от краищата). На дъното поставете малко от пудинга.

6. След това вземете една бисквита с вкус на ванилия и я намажете с пудинга. Бисквитата поставете вертикално, върху страничната част на формата с плънката, обърната към вътрешността. Процедурата се повтаря с няколко бисквити, докато се образува кръг.

 

7. След това, продължете с шоколадова бисквита. И нея намажете с пудинг. Поставете до първия ред от бисквити, с плънката, насочена към вътрешността. Процедурата се повтаря с всички шоколадови бисквити, докато се образува втори кръг. След това продължете с бисквитите от ванилия. Вземете една бисквита, намажете я с пудинг и я поставете до шоколадовите бисквити. Процедурата се повтаря периодично, като поставяте един ред бисквити с ванилия, един ред шоколадови бисквити, докато се запълни цялата форма.

8. Поставете тортата от бисквити във фризера за период от няколко часа, а най-добре е за през нощта. След това поставете тортата в голяма чиния.

9. Поставете битата сметана в съд за разбиване. Прибавете млякото и бъркайте с миксер на максимална скорост за 3-4 минути, докато сместа се сгъсти.

10. С готовата разбита сметана, намажете тортата. Украсете я с настърган шоколад. Съхранявайте в хладилник. Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft