Намазвам пилешкото, слагам домати на резени, поръсвам кашкавал, затварям половинките и пека-Не изсъхва изобщо и остава сочно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Намазвам пилешкото, слагам домати на резени, поръсвам кашкавал, затварям половинките и пека-Не изсъхва изобщо и остава сочно
Намазвам пилешкото, слагам домати на резени, поръсвам кашкавал, затварям половинките и пека-Не...
5571
Намазвам пилешкото, слагам домати на резени, поръсвам кашкавал, затварям половинките и пека-Не изсъхва изобщо и остава сочно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Благодарение на кремообразния сос, който смазва месото, то се оказва много меко, сочно, ароматно и невероятно вкусно.

Съставки:

  • пилешки гърди, 2 бр.;
  • масло, 20 г;
  • чесън, 2 скилидки;
  • сол, черен пипер, подправки;
  • домат, 1 бр.;
  • кашкавал 100 г

Процес на готвене:

  • Месото се измива добре и се подсушава с хартиени кърпи, разрязва се през средата, за да се получи голямо парче и се разбива.
  • Омекотено масло се смесва с любимите ви подправки за пилешко месо, сол и черен пипер.
  • Разрежете домата на кръгчета и наредете върху пилето.
  • Настържете кашкамвала на едро ренде и поръсете доматите, добавете малко сол и черен пипер.
  • Намажете всяка пържола, наредете домати, кашкавал, сгънете навътре, да се образува плънка.
  • Намажете форма за печене с олио и намажете пилето, намажете отгоре с чесново масло.
  • Загрейте фурната на 200 градуса и печете около 30 минути до златисто кафяво.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft