5 Октомври 2021
6182
Снимков материал: pixabay.com
Сезонът на лютеницата е в разгара си, а за тези, които обичат домашната лютеница едно от най-омразните занимания е беленето на печените чушки . Колко често се е случвало заедно с люспата да падне и половината "месо" на чушките?
За да избегнете това неудобство тази година ви предлагаме простичък трик , с който люспата сама пада от чушката !
Всичко е толкова лесно, че чак не е за вярване! Просто преди да започнете печенето, е необходимо да намажете чушките със зехтин или слънчогледово олио.
След това всичко е лесно като детска игра!
Опитайте и споделете впечатленията си с нас, а може да ни кажете и някой изпитан ваш трик!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари