И най-обикновената пържола стават като филе Миньон, ако я поглезиш така - супер лесно и вкусно:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
И най-обикновената пържола стават като филе Миньон, ако я поглезиш така - супер лесно и вкусно:
И най-обикновената пържола стават като филе Миньон, ако я поглезиш така - супер лесно и вкусно:
7718
И най-обикновената пържола стават като филе Миньон, ако я поглезиш така - супер лесно и вкусно:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако още не сте намерили своята рецепта за свински пържолки , днес ще ви представим една голяма вкусотия , за която не ви трябва кой знае какво. Пържолите с кашкавал и кисели краставички по тази рецепта стават невероятно крехки, ароматни и сочни.

Ето необходимите продукти:

Пържоли с кашкавал и кисели краставички

Продукти:

6 свински пържоли

150 г кашкавал

1 глава лук

2 бр. кисели краставички

10 г копър

3 супени лъжици майонеза

1 чаена лъжичка зърнеста горчица

1/2 чаена лъжичка сол

1/2 чаена лъжичка черен пипер

Приготвяне:

Поставете пържолите (без кост) една до друга и с остър нож нарежете повърхността на месото на "решетка".

Посолете, подправете на вкус, обърнете и нарежете по същия начин и другата страна на месото. Подправете отново със сол и поставете върху тава за печене.

Смесете майонезата със зърнестата горчица и натъркайте хубаво всяка страна на месото.

пържоли на фурна

Нарежете киселите краставици на филийки.

Обелете лука и го нарежете също на филийки.

Поставете резенчета лук и краставици върху всяко парче месо и поръсете с настърган кашкавал.

вкусни пържоли

Печете на 180 ° C за около 30 минути. Поръсете с наситнен копър и сервирайте.

пържоли с кисели краставички

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft