Напълнете чушките с крема сирене, сложете апетитната плънка и поръсете с кашкавал
16 Октомври 2017
6669
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
2-3 червени и жълти пиперки
2 стръка пресен лук, нарязани ситно
300 грама сварени и нарязано ситно пилешко месо
1 лайм, нарязан на четвъртинки
1/2 чаена чаша сварена киноа
180 грама нарязани ситно зрели домати, обелени
150 грама настърган кашкавал
80 грама кремообразно топено сирене
зехтин, сол, черен и червен пипер
150 милилитра вода
Измийте, подсушете и почистете чушките от семената. Разрежете ги през средата и подредете в намаслена тава.
В тиган загрейте зехтин, запържете лука, пилешкото месо, киноата и доматите.
Разбъркайте и подправете със сол, черен и червен пипер. Охладете плънката и оставете настрана. Напълнете чушките с крема сирене, разпределете плънката и поръсете с кашкавал.
Налейте 150 милилитра вода, загрейте фурната на 190 градуса и запечете за 35 минути. Охладете, разпределете чушките в чинии и гарнирайте с нарязан лайм. Поднесете и се насладете на богатия вкус и аромат.
Разбъркайте и подправете със сол, черен и червен пипер. Охладете плънката и оставете настрана. Напълнете чушките с крема сирене, разпределете плънката и поръсете с кашкавал.
Налейте 150 милилитра вода, загрейте фурната на 190 градуса и запечете за 35 минути. Охладете, разпределете чушките в чинии и гарнирайте с нарязан лайм. Поднесете и се насладете на богатия вкус и аромат.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари