Мъдростта на дедите ни се предава от поколение на поколение в семейства на родолюбиви българи. Тайни за здраве, за болести, за дълголетие...
Досега нито един народен лечител не е разкривал тайните си. За първи път такъв подарък за нашите читатели, а и за всички българи, прави народният лечител от Ямбол Митко Димитров. Отдавна знаем, че храната е лекарство, но и това, че тя може да бъде и отрова. Храната може да ни разболее и от рак. Това смъртоносно заболяване има два основни съюзника, които го захранват и му дават сили да отнема човешки животи. Кои са тези храни, досега знаеше само Митко Димитров. Разкривайки тайната за елиминирането на рака, народният лечител иска да види мечтата на живота си реализирана: да затрием завинаги от лицето на Земята заболяването рак. Първата стъпка ще направим сега – ще разкрием тази тайна, а след това избор на всеки един от нас е дали да избере живота и здравето, или да остане в прегръдката на чумата на 21 век – рака! Един човек с голямо сърце – народният лечител Митко Димитров, ви прави безценен подарък – дълъг живот без рак.
- Г-н Димитров, обещахте да разкриете пред нашите читатели кои са двата продукта, които не трябва да присъстват в менюто ни, ако не искаме да се разболеем от рак?
- За да не се разболее човек от рак, трябва да избягва само два продукта. Това са лукът - пресен, стар, сушен, готвен, запечен, пържен, и медът - допустимо е медът да се взема, но в малки количества и не редовно. Вместо мед може да ядете бяла захар, но задължително на бучки.
- Как разгадахте тайната на рака?
- Тайната за двете храни, които ни разболяват от рак, се предава в нашия род от поколение на поколение повече от 300 години. Спасили сме досега хиляди хора. Силата на българските билки и знанието на моите предци коя билка как и на кого може да помогне, сме съхранявали поколение след поколение. Представете си един стан за тъкане на платно. Да приемем, че лукът е основата на стана, а медът е вътъкът, който трябва да се втъче, за да можем да изтъчем платното. Когато платното, изтъкано от лука и меда, е вече готово, то става основа за развитието на болестта рак. Без лука и меда ракът не може да се развие, защото я няма основата, на която да „стъпи” в нашия организъм. Дали да „тъче” основа за рака или не – всеки сам решава за себе си, животът си е негов. Но тези, които искат завинаги да забравят за рака, достатъчно е само никога повече в живота си да не използват за храна лук и мед. Това е тайната на рака. Той черпи сила само от тези две храни – ако ги изключим от менюто си, можем да заличим рака от лицето на Земята завинаги.
- Повече от 40 години вие помагате на хората да се излекуват от болестите. При кои заболявания сте постигнали най-добри резултати?
- Помагаме успешно чрез изпитани, наследени от векове в рода ни билкови рецепти при много заболявания. Най-хубавото е, че билките са без странични действия и противопоказания, може да се приемат без откъсване от работа. Спасявали сме много хора от туморни заболявания, увеличени тестиси. Стопяваме шиповете по цялото тяло. Излекували сме стотици хора от алергии, бронхиална астма, кисти… С две думи – от най-различни болести. Най-важното, което мога да кажа на хората като народен лечител, е да не се отчайват, когато се разболеят, а да търсят помощ навреме. Само това ще ги спаси…
- Г-н Димитров, обещахте да разкриете пред нашите читатели кои са двата продукта, които не трябва да присъстват в менюто ни, ако не искаме да се разболеем от рак?
- За да не се разболее човек от рак, трябва да избягва само два продукта. Това са лукът - пресен, стар, сушен, готвен, запечен, пържен, и медът - допустимо е медът да се взема, но в малки количества и не редовно. Вместо мед може да ядете бяла захар, но задължително на бучки.
- Как разгадахте тайната на рака?
- Тайната за двете храни, които ни разболяват от рак, се предава в нашия род от поколение на поколение повече от 300 години. Спасили сме досега хиляди хора. Силата на българските билки и знанието на моите предци коя билка как и на кого може да помогне, сме съхранявали поколение след поколение. Представете си един стан за тъкане на платно. Да приемем, че лукът е основата на стана, а медът е вътъкът, който трябва да се втъче, за да можем да изтъчем платното. Когато платното, изтъкано от лука и меда, е вече готово, то става основа за развитието на болестта рак. Без лука и меда ракът не може да се развие, защото я няма основата, на която да „стъпи” в нашия организъм. Дали да „тъче” основа за рака или не – всеки сам решава за себе си, животът си е негов. Но тези, които искат завинаги да забравят за рака, достатъчно е само никога повече в живота си да не използват за храна лук и мед. Това е тайната на рака. Той черпи сила само от тези две храни – ако ги изключим от менюто си, можем да заличим рака от лицето на Земята завинаги.
- Повече от 40 години вие помагате на хората да се излекуват от болестите. При кои заболявания сте постигнали най-добри резултати?
- Помагаме успешно чрез изпитани, наследени от векове в рода ни билкови рецепти при много заболявания. Най-хубавото е, че билките са без странични действия и противопоказания, може да се приемат без откъсване от работа. Спасявали сме много хора от туморни заболявания, увеличени тестиси. Стопяваме шиповете по цялото тяло. Излекували сме стотици хора от алергии, бронхиална астма, кисти… С две думи – от най-различни болести. Най-важното, което мога да кажа на хората като народен лечител, е да не се отчайват, когато се разболеят, а да търсят помощ навреме. Само това ще ги спаси…
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари