Нарязвам на тънко пилешкото, смесвам чесъна и магданоза, яйцата-Увивам, връзвам и ролето е готово

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Нарязвам на тънко пилешкото, смесвам чесъна и магданоза, яйцата-Увивам, връзвам и ролето е готово
Нарязвам на тънко пилешкото, смесвам чесъна и магданоза, яйцата-Увивам, връзвам и ролето е готово
10973
Нарязвам на тънко пилешкото, смесвам чесъна и магданоза, яйцата-Увивам, връзвам и ролето е готово
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

То само като видите как е приготвено, ще ви се прииска да го направите! Уверявам ви, че на вкус е превъзходно и си заслужава отвсякъде!

Необходими продукти:

  • 1 килограм пилешки гърди
  • магданоз на вкус
  • 3 скилидки чесън
  • 2 сурови яйца
  • 1 морков
  • ½ червена чушка
  • 50 грама кашкавал
  • 1 чаена лъжичка сол
  • ½ чаена лъжичка чили
  • мелен черен пипер пипер на вкус
  • 4 броя сушени домата
  • 2-3 твърдо сварени яйца

Начин на приготвяне:

Измийте и нарежете на ситно магданоза. Обелете и нарежете чесъна.

В купа счупете 2 яйца и разбийте добре. Сипете чесъна и магданоза и смесете. Настържeте и добавете кашкавал към сместа и комбинирайте.

Поставете сушените домати в купа, полейте с топла вода и оставете за 20 минути или докато набъбнат. След това отцедете и нарежете на тънки ленти.

Измийте, обелете, отрежете краищата на моркова и след това нарежете на тънки ленти. Почистете чушката от дръжки и семки и нарежете на ивици. Обелете сварените яйцата и срежете всяко на две.

Вземете пилешкото месо, нарежете на тънки парчета. Подредете едно до друго върху прозрачно фолио, завийте с ново парче фолио и начукайте. След това махнете горното фолио и поръсете със сол, малко чили и мелен черен пипер.

След това в средата сложете яйчната смес и намажете равномерно по цялата площ. Подредете яйцата в едната част по цялата дължина. До тях поставете резените сушени домат, а чушките сложете на разстояние от около 2-3 сантиметра. Морковите подредете на същото разстояние. След това навийте на руло и увийте във фолиото. Завържете краищата, увийте в нов пласт фолио и канап.

Вземете дълбока тенджера, напълнете с вода и сложете ролето. Поставете на котлона и гответе за 1 час, след като заври. След това свалете от котлона и оставете да се охлади напълно във водата. Щом изстине, извадете, махнете фолиото и канапа, нарежете и поднесете.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft