Находка, не рецепта! Японската технология за готвене вече е превзела целия свят. Готвя всеки уикенд
17 Юли 2024
82823
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Чудесен начин за приготвяне на ябълков пай в порционни форми. Тази рецепта е особено удобна, когато имате неочаквани гости, защото отнема много малко време за приготвяне и се пече във фурната.
Съставки:
яйце 2 бр
щипка сол
захар 100гр
масло 100гр
кисело мляко 100 гр
брашно 200гр
бакпулвер 10гр
ябълки 2 бр
Първо разбийте яйцата в купа, добавете захарта и малко сол и разбъркайте с ръчен миксер.
След това изсипете кисело мляко и малко разтопено масло.
След това добавете брашно и бакпулвер към сместа, за да оформите гъсто тесто.
Изсипете тестото в чаши, като ги напълните до половината.
Поставете нарязани ябълки върху тестото.
Печете във фурната на 180° за 35-40 минути.
Преди сервиране поръсете пайовете с пудра захар.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари