Находка, не рецепта! Японската технология за готвене вече е превзела целия свят. Готвя всеки уикенд

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Находка, не рецепта! Японската технология за готвене вече е превзела целия свят. Готвя всеки уикенд
Находка, не рецепта! Японската технология за готвене вече е превзела целия свят. Готвя всеки уикенд
6473
Находка, не рецепта! Японската технология за готвене вече е превзела целия свят. Готвя всеки уикенд
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Чудесен начин за приготвяне на ябълков пай в порционни форми. Тази рецепта е особено удобна, когато имате неочаквани гости, защото отнема много малко време за приготвяне и се пече във фурната.

Съставки:
яйце 2 бр
щипка сол
захар 100гр
масло 100гр
кисело мляко 100 гр
брашно 200гр
бакпулвер 10гр
ябълки 2 бр

Първо разбийте яйцата в купа, добавете захарта и малко сол и разбъркайте с ръчен миксер.

След това изсипете кисело мляко и малко разтопено масло.

След това добавете брашно и бакпулвер към сместа, за да оформите гъсто тесто.

Изсипете тестото в чаши, като ги напълните до половината.

Поставете нарязани ябълки върху тестото.

Печете във фурната на 180° за 35-40 минути.

Преди сервиране поръсете пайовете с пудра захар.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft