На тази рецепта ме научи една много мързелива колежка, която правеше само този десерт, защото беше без печене и супер лесен

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
На тази рецепта ме научи една много мързелива колежка, която правеше само този десерт, защото беше без печене и супер лесен
На тази рецепта ме научи една много мързелива колежка, която правеше само този десерт, защото...
68884
На тази рецепта ме научи една много мързелива колежка, която правеше само този десерт, защото беше без печене и супер лесен
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти

3/4 чаша бадемово масло

2/3 чаша кокосово масло със стайна температура

1/4 чаша кокосово масло, разтопено

1/3 чаша неподсладено какао на прах

2 чаши неподсладен настърган кокос

1/2 чаена лъжичка бадемов аромат

1/3 чаша кокосова захар (може и обикновена)

1/4 чаена лъжичка ванилова паста (или семенца от ванилия)

щипка морска сол

3 супени лъжици нектар от агаве

1/3 чаша едро нарязани бадеми

 

Начин на приготвяне:

Започнете с подготовката на тавичка с размер 20 × 20 см, като я застелете с пергаментна хартия и леко намажете дъното и страните с кокосово масло. След това смесете заедно бадемовото масло, кокосовото масло, кокосовата захар, какаото на прах, ванилията и солта.

Това ще бъде блата (долният слой) на вашите пасти. Натискайте внимателно сместа за блата в подготвената тава, докато получите равномерен пласт и я поставете в хладилника, докато подготвите втория слой.

За да направите втория слой, започнете с поставянето на кокосовите стърготини в купа за смесване със среден размер. В друга купа разбъркайте заедно кокосовото масло, нектара от агаве и бадемовия аромат. Изсипете сместа от кокосово масло върху кокосовите стърготини и разбъркайте добре. Извадете тавата от хладилника и разстелете втория слой в нея. Поръсете с нарязаните бадеми. Ако искате, можете да залеете с шоколадов ганаш пастите или бадемите.

Поставете пастите обратно в хладилника и ги оставете да се охладят за няколко часа. Разрежете на 9 или 16 парчета и сервирайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft