На трапезата за Игнажден трябва да присъства едно ястие по класическа българска рецепта! Вижте кое е то и рецептата за него!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
На трапезата за Игнажден трябва да присъства едно ястие по класическа българска рецепта! Вижте кое е то и рецептата за него!
На трапезата за Игнажден трябва да присъства едно ястие по класическа българска рецепта! Вижте...
328968
На трапезата за Игнажден трябва да присъства едно ястие по класическа българска рецепта! Вижте кое е то и рецептата за него!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

1 кг картофи
2 глави кромид лук
джоджен
сол
олио


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Суровите картофи се обелват и се настъргват на едро ренде. След това се настъргва и лука.

Добавя се сол и джоджен на вкус. Разбъркват се и се оставят 15 минути да престоят. В широк тиган се сипва олио и се слага сместа да се пържи под похлупак. Когато отдолу стане златисто се обръща върху капака, връща се в тигана и се изпържва от другата страна. За по-лесно може да се сложи в намазана с олио тава и да се изпече във фурната.
 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft