Нежен мус с кафе и шоколад
22 Декември 2011
9164
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте шоколада в малка тенджера на водна баня.
Бавно добавете и кафето след разтопяването на шоколада.
Предварително трябва да сте разбили жълтъците, които трябва да прибавите към шоколада и кафето - бавно, с непрекъснато разбъркване в посока на часовниковата стрелка.
В отделна купа се смесват сметаната и захарта и се разбиват на сняг.
Към тази смес постепенно се прибавя и разтопеният шоколад.
Разпределете шоколадовия мус в десертни чаши.
Украсете по желание и оставете да стегне за 2 часа в хладилник.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари