Немска салата с херинга
22 Декември 2011
6271
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Свареното месо и херингата се нарязват на кубчета. Картофите се сваряват. Ябълките, картофите, киселите краставички се нарязват на кубчета. В голяма купа се смесват месото, херингата, зеленчуците и едро начупените орехи. В отделна купа се прави сос от сметаната, оцета, солта, смленият черен пипер и захарта и майонезата. Размесва се добре и се залива салатата. Така приготвената салата се поставя в хладилника да се маринова поне 3-4 часа. Преди сервирането се украсява със сварени нарязани яйца и се поръсва с магданоз или копър.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари