Неописуем аромат, златна коричка, сочен бекон- нов готин начин да изпечете картофите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Неописуем аромат, златна коричка, сочен бекон- нов готин начин да изпечете картофите си
Неописуем аромат, златна коричка, сочен бекон- нов готин начин да изпечете картофите си
16082
Неописуем аромат, златна коричка, сочен бекон- нов готин начин да изпечете картофите си
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Без значение какви шедьоври сме направили и се опитваме да изненадаме близките си, искрената усмивка на лицата им все още се появява, когато усетят миризмата на обикновените пържени картофи- класиката, която всеки човек обожава . По ирония на съдбата, тази гарнитура всеки приготвя по някакъв собствен начин- дали има някаква специална семейна рецепта или хитринка

Днес можете да поставите друга интересна рецепта в кулинарната си чанта. Ще споделим с вас успешен начин за приготвяне на картофи по немски. 

 

Съставките

картофи 1,5 кг

бекон 200 g

лук 1 бр.

сол на вкус

черен пипер на вкус

 

Подготовка

Обелете и изплакнете картофите и ги сварете в осолена вода. Охладете картофите и ги нарежете на кръгчета.
Нарежете на малки парчета и изпържете бекона. Когато има достатъчно мазнина в тигана, добавете предварително нарязания лук в него. Запържете го.
Поставете картофите в тигана и ги изпържете. В края на готвенето, поръсете картофите с бекон, сол и черен пипер на вкус, добавете и лука.

Voilà, много проста и невероятно вкусна вечеря! Сервирайте картофите със свежа майонеза или домашен кетчуп . Не забравяйте да изпратите тази рецепта на приятелите си или да я споделите на страницата си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft