500 гр. бисквити
1 литър прясно мляко
6 супени лъжици захар
1 пудинг ванилия
1 пудинг шоколад
100 гр. шоколад за готвене
100 гр. бял шоколад
250 гр. масло
Сварете двата вида пудинг (всеки пудинг с 0.5 л. мляко и 3 супени лъжици захар).
В шоколадовия пудинг, докато е още на огъня, добавете черния шоколад и бъркайте, докато се разтопи. След това оставете да се охлади. В охладения шоколадов пудинг се добавя половината масло, предварително разбито, и отново се разбърква добре, за да се съединят двете смеси.
В пудинга ванилия се добавя половина от предварително разбитото масло и настърганият бял шоколад. Разбийте с миксер, за да се съединят смесите.
В подложка за торта подредете бисквитите, за кратко потопени в мляко, след това нанесете от тъмния крем, покрийте с ред напоени в мляко бисквити, след което нанесете пласт от белия пудинг. Повторете процедурата, докато се изчерпат бисквитите и кремовете.
Готовата торта оставете да стегне в хладилник поне за 5-6 часа.
Украсете тортата по желание.