Не знам дали царете така са я яли, но тази рибка натри носа на всички злобни приятелки! Сега молят за рецептата: Царска риба

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Не знам дали царете така са я яли, но тази рибка натри носа на всички злобни приятелки! Сега молят за рецептата: Царска риба
Не знам дали царете така са я яли, но тази рибка натри носа на всички злобни приятелки! Сега...
24943
Не знам дали царете така са я яли, но тази рибка натри носа на всички злобни приятелки! Сега молят за рецептата: Царска риба
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако търсите оригинални рецепти за топли ястия за празничната маса , определено трябва да обърнете внимание на рибата по царски . Чудесно  ястие от риба  и зеленчуци под кораот кашкавал.

За приготвянето му можете да изберете всяка риба - например филе минтай , бяла риба  или тилапия . Гарантирано ще спечели гостите ви!

Съставки:

1 кг риба

150 гр. майонеза

100 гр.

кашкавал

2 глави лук

1 домат

1 чушка

сол , черен пипер , подправка за риба - на вкус

Приготвяне:

  1. Нарежете рибата на порции, обелете и нарежете лука на пръстени. Към лука добавете подправката за риба, майонезата, черен пипер и сол, и разбъркайте внимателно.
  2. Залейте с приготвената марината рибата и разбъркайте.
  3. Пъхнете рибата в хладилника да се маринова за около 30-40 минути.
  4. Покрийте тавичка с хартия за печене и поставете отгоре рибата. Излейте отгоре маринатата. Покрийте с нарязани домати и ивички чушка. Намажете всяко парче с още малко майонеза и поръсете с настърган кашкавал.
  5. Пъхнете ястието в предварително загрята на 200 градуса фурна за около половин час.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft