Не минава Нова година без него! Специалното ми джоланче е известно в квартала: първо го кисна, а...
28 Декември 2016
132864
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Ако още не сте решили какъв вид месо да поднесете на празничната трапеза , ние ви съветваме да изберете свински джолан . Вярно, няма да стане бързо, но си има своите безспорни предимства.
Докато се пече, можете да приготвите гарнитура или салата , но по-добре обърнете внимание на любимия си и се подгответе за гостите! Този перфектен вкус и аромат ще привлече всички към кухнята ...
Съставки:
7 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
1 ч.л. провансалски подправки
1 с.л.
мед
1 ч.л. горчица
2 с.л. соев сос
Приготвяне:
- Измийте и подсушете джолана, направете в него малки разрези и поставете вътре скилидки чесън. Натъркайте месото със сол и черен пипер.
- Отделно смесете соевия сос, меда, горчицата и билките. С маринатата натрийте джолана и го оставете в хладилника за 12 часа.
- Поставете джолана в плик за печене и пъхнете в предварително загрята на 190 градуса фурна в продължение на 2 часа, след това разрежете плика и оставете месото във фурната за още 30 минути.
Поднесете с картофено пюре, салата, задушени зеленчуци или каквото пожелаете!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари