Никога не сте предполагали, че кроасаните се правят толкова лесно и бързо. Не може да не опитате тази елементарна рецепта!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Никога не сте предполагали, че кроасаните се правят толкова лесно и бързо. Не може да не опитате тази елементарна рецепта!
Никога не сте предполагали, че кроасаните се правят толкова лесно и бързо. Не може да не опитате...
11284
Никога не сте предполагали, че кроасаните се правят толкова лесно и бързо. Не може да не опитате тази елементарна рецепта!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусна италианска рецепта, която със сигурност не сте опитвали до сега. Можете да послужи за закуска, обяд или вечеря, а хубавото е, че  може да я правите изцяло по ваш вкус.

 

За оригиналната рецепта са ви необходими:

Готово тесто на листа
15 парчета тънко нарязана шунка
8 парчета тънко нарязани колбаси по избор
Люти или обикновени чушки нарязани на кръгчета
15 парчета тънко нарязан кашкавал

 

Приготвяне:

Докато правите кроасани, загрейте фурната на високата температура.

Бутер тестото нарежете на 8 парчета и наредете. Всички части трябва да се припокриват като на снимката.

След това започнете да поставяйте - първо шунката, после саламата, чушките и на края кашкавала.

Крайчетата на тестото омотайте около пълнежа докато не се слеят с вътрешния край.

Оформете венец от тесто, а след това печете  20-тина минути на най-високата температура. Готовите кроасани има златист цвят.

Сервирайте с кетчуп, майонеза, къри или тартар сос.

Пръстите да си оближете!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft