Дори не бихте могли да разберете от вида, че в тези наденички няма месо! Основата е яйца и малко зеленчуци. Изненадващо вкусно и оригинално! Не сте приготвяли яйцата по този начин досега - сигурни сме! Подходете нестандартно към приготвянето на обикновени храни и изпробвайте тази рецепта за Яйчени наденички :
Яйчени наденички
Продукти:
- 6 яйца;
- 70 г моркови;
- 30 г зелен лук;
- сол, подправки на вкус;
- 1 ч.л.
Приготвяне:
Разбийте 6 средни до големи яйца в купа. Добавете малко настъргани ситно моркови (пресни).
Тук също нарежете зеления лук. Добавете сол, подправки на вкус и задължително добавете тайната съставка - сух бульон на прах. Можете да вземете всеки вкус!
Разбъркайте сместа. Напълнете с нея обвивка за колбас/наденица.
Завържете конци, с които да разделите "наденицата" на щафетки. Сложете в гореща вода, намалете котлона и гответе на слаб огън за 10-15 минути .
Отделете яйчените наденички. Най-вкусно е да ги изпържите в масло/олио до златиста коричка!
Яйца или месо? Не можете да кажете това веднага, когато ги опитате за първи път! Много апетитно и засищащо.
Неочаквани съставки и толкова поразителен резултат. Наистина е много вкусно! Опитайте да приготвите яйцата по този нов и оригинален начин. Сменяйте бульона и зеленчуците, за да получите нов вкус всеки път!