Търсите идеалната рецепта за палачинки? Честито, тя е пред вас! Днес ще ви научим да готвите палачинки с майонеза и яйца , които никога не се късат и са много по-нежни, отколкото с мляко. В хладилника те не изсъхват за дълго време, а остават толкова меки, колкото след готвене.
Палачинки с майонеза
Можете да ядете такива палачинки със сладко, течен шоколад, нещо солено, мед ... И ако не обичате сладкото, не добавяйте захар в тестото. Пригответе солен вариант с извара, гъби или месни плънки по ваш вкус , увийте го в палачинки и се насладете на прекрасния вкус!
СЪСТАВКИ
0,5 литра топла вода
9 супени лъжици брашно
2 с.л. л. майонеза
2 яйца
2 с.л. л. захар
15 г ванилова захар
2 с.л. л. растително масло
щипка сол
ПОДГОТОВКА
Разбийте майонезата, яйцата, захарта, солта и ваниловата захар с миксер или на ръка.
Намажете тигана с растително масло, но само веднъж - в началото на пърженето, сложете котлона на среден огън.
Малко количество тесто се разпределя равномерно по повърхността на тигана. Запържете палачинките в горещ тиган за 1-2 минути от всяка страна. Уверете се, че те не са изгорени.
Сервирайте топлите палачинки със сладко, мед или каквото ви се яде. Приятен апетит!
Палачинки с майонеза - перфектна ан вкус! Такива палачинки ще станат вашето ястие с подпис, а с пълнежа изобщо нямат равни !
Тънките палачинки могат да нахранят всеки, но е малко вероятно да успеете да изненадате някого. За да направите това, трябва да включите въображение и изобретателност. Опитайте да направите необичайни шоколадови палачинки, като добавите какао на прах към тестото .
И ако ви е харесала рецептата за палачинка с майонеза , кажете на приятелите и приятелките си за това!