500 г готови картофени ньоки
1 с л зехтин
1 скилидка чесън
100 г ситно нарязано Прошуто
100 г консервиран зелен фасул
100 г замразен зелен грах
2 с л ситно настърган Пармезан
сол
смлян черен пипер
Ньоките се сваряват според указанието на опаковката. Междувременно зехтинът се загрява на среден огън в дълбок тиган. Прибавят се пресованият чесън и Прошутото. Изпържват се за 1-2 минути. Прибавят се отцеденият, нарязаният фасул и замразеният грах. Задушават се за 5 минути или докато омекнат зеленчуците. Тиганът се сваля от огъня и се добавят отцедените ньоки и 1 с л настърган Пармезан. Ястието се посолява и се подправя със смлян черен пипер на вкус. Разбърква се и се разпределя в 4 чинии. Ньоките се поръсват с останалия Пармезан.