Няма човек, който да устои на този Кашкавал на фурна - ето как става супер пухкав и въздушен:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Няма човек, който да устои на този Кашкавал на фурна - ето как става супер пухкав и въздушен:
Няма човек, който да устои на този Кашкавал на фурна - ето как става супер пухкав и въздушен:
67069
Източник: gotvach.bg
Няма човек, който да устои на този Кашкавал на фурна - ето как става супер пухкав и въздушен:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Кашкавал на фурна е сред любимите български аламинути . Рецептите обаче варират откъм количество и вид на продуктите, а и невинаги можем да постигнем онзи пухкав резултат, който очакваме.

Затова днес имаме за вас перфектната рецепта за пухкав кашкавал на фурна , с която ще си оближете пръстите още тази вечер! Ето необходимите продукти:

Пухкав кашкавал на фурна

Продукти:

300 гр. кашкавал

3 яйца

1 ч.ч. кисело мляко

3 с.л. брашно

1 бакпулвер

1/2 ч.л. сода бикарбонат

сол и черен пипер - на вкус

30 гр. масло

Приготвяне:

Настържете кашкавала на едро. Разбийте яйцата с млякото и содата. Към тях прибавете брашното с бакпулвера, сол и черен пипер на вкус. Накрая добавете кашкавала и разбъркайте добре. В тавичка разтопете маслото. Изсипете сместа в нея и печете на 180 градуса, около 25-30 минути или докато придобие златист загар. Извадете от фурната и оставете леко да се охлади. Сервирайте с гарнитура според сезона.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft