Обожавам ги така направени, хем полезни, хем сладички, щом децата започнаха да ме карат да им правя смятайте

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Обожавам ги така направени, хем полезни, хем сладички, щом децата започнаха да ме карат да им правя смятайте
Обожавам ги така направени, хем полезни, хем сладички, щом децата започнаха да ме карат да им...
28236
Обожавам ги така направени, хем полезни, хем сладички, щом децата започнаха да ме карат да им правя смятайте
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

• В тавата за печене се изсипват сурови ядки от съответния вид на равен пласт с дебелина около два-три сантиметра.

• Пластът ядки не бива да е много дебел, нито много тънък с празни пространства, тъй като ядките няма да се изпекат равномерно.

• Ядките се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса като се разбъркват на всеки две- три минути, за да се изпекат равномерно.

• След около двадесет минути започнете да проверявате на всяко разбъркване, дали ядките са готови, като разчупвате по две-три ядки.

• Когато ядките започнат да си променят леко цвета отвътре ги залейте с хубаво намокрена захар при постоянно разбъркване.

При необходимост допечете ядките още две-три минути за да полепне хубаво захарта и да започне леко да се карамелизира. Въпрос на вкус е колко да печете ядките, но не прекалявайте.

Ядките изгарят за секунди след като пропуснете момента на вадене. Горещите ядки са меки, те ще се втвърдят след като изстинат.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft