Обожавам го този пържен фъстък, а и откакто сама си го правя във фритюрника се родих

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Обожавам го този пържен фъстък, а и откакто сама си го правя във фритюрника се родих
Обожавам го този пържен фъстък, а и откакто сама си го правя във фритюрника се родих
12915
Обожавам го този пържен фъстък, а и откакто сама си го правя във фритюрника се родих
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Най-подходящи за пържене са суровото кашу и бланшираният фъстък, но бихте могли да пържите и други ядки по Ваш вкус.

• За пържене на ядки по възможност използвайте палмово масло във фритюрника.

• Пържи се на 180 градуса докато се промени цвета на ядките към жълто- кафяво, внимавайте да не препържите ядките.

• Готовите и отцедени от мазнината ядки поръсете със сол на вкус докато са горещи, като разбърквате добре за да полепне солта равномерно по ядките.

Консумирайте когато ядките изстинат малко, тъй като горещите ядки са меки и не изразяват пълните си вкусови качества.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft