Оле, оле, оле само като се сетя за нея и лиги ми потичат, толкова я обичам, че и грам не оставя от нея

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Оле, оле, оле само като се сетя за нея и лиги ми потичат, толкова я обичам, че и грам не оставя от нея
Оле, оле, оле само като се сетя за нея и лиги ми потичат, толкова я обичам, че и грам не оставя...
40289
Оле, оле, оле само като се сетя за нея и лиги ми потичат, толкова я обичам, че и грам не оставя от нея
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Предлагаме ви рецептата за кавърма по воденичарски, в която ще се влюбите още от първата хапка. Лесна и бърза е, а става така апетитна, че няма оставяне.

Голяма вкусотия.

Чудно вкусна става тази кавърма по воденичарски

Трябват ни един килограм свински шол, 400 грама кромид лук, 250 грама гъби, една чаша с бяло вино, олио, сол на вкус, черен пипер, чубрица, магданоз.

 

Първо си нарязваме свинското месо и след това го изпържваме в мазнината. После добавяме към него и нарязаният на филийки лук. Когато видим, че лукът е омекнал, прибавяме и гъбите, които вече сме нарязали също на филийки.

Сипваме към тях и чашата с виното. След това посоляваме ястието според нашия си вкус и му поръсваме подправките – млян черен пипер, чубрицата и ситно накълцания магданоз.

Кавърмата е необходимо да продължи да се задушава, докато видим, че е останала само на мазнинка. След това вече е съвсем готова и бихте могли да я сервираме с гарнитура по желание.

Използвайте това, което обичате или което имате под ръка. Да знаете обаче, че чудесно се допълва с едно хубаво и пухкаво картофено пюре. Но, разбира се, много е вкусно и с обикновени картофки.

Оризът също му подхожда, но ако не ви се занимава с нищо допълнително или не искате да смесвате месото с въглехидратите, както повелява разделното хранене, знайте, че и само е повече от вкусно.

Тази кавърма по воденичарски се харесва на всеки и е едно наистина вкусно родно ястие. А пък какво мезе става от него, само можете да гадаете, докато не го вкусите лично.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft