Ол инклузив в българските курорти: Картофите от вечеря се превръщат в пюре за обяд на следващия ден, бобът се превръща в ...

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ол инклузив в българските курорти: Картофите от вечеря се превръщат в пюре за обяд на следващия ден, бобът се превръща в ...
9753
Източник: Телеграф
Снимков материал: pixabay.com
Ол инклузив в българските курорти: Картофите от вечеря се превръщат в пюре за обяд на следващия ден, бобът се превръща в ...

Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши.

Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля.Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава „Телеграф”. 
 

Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо. 

Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню. 

Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft