Омлет в плик- опитате ли веднъж, повече няма да го направите по традиционен начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Омлет в плик- опитате ли веднъж, повече няма да го направите по традиционен начин
Омлет в плик- опитате ли веднъж, повече няма да го направите по традиционен начин
19044
Омлет в плик- опитате ли веднъж, повече няма да го направите по традиционен начин
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

За да приготвите здравословна и диетична закуска , не е необходимо да варите овесени ядки или яйца. Какво да хапнем сутринта и да ни бъде вкусно? Точно така, гответе храна бързо и без проблеми. Специално за такива случаи имаме страхотна рецепта!

Омлет в плик

Можете да готвите в торбичка, изненадохме ли ви! Омлетът, сварен в торбичка, е много нежен, мек и сочен, но в същото време с доста гъста консистенция

На вкус е точно като омлет от детска градина или пионерски лагери на трапезата в далечното ни детство! Много нежен и пухкав

СЪСТАВКИТЕ

3 яйца
150 мл мляко
щипка сол

 

ПОДГОТОВКА

Разбийте яйцата с миксер или вилица, но не до пищна пяна. Добавете млякото и разбийте отново.
Вземете хранителен термопакет (подходящ е и плик за печене) и изсипете яйчената смес в него. Ако нямате термопакети, използвайте обикновените пликчета за еднократна употреба. Това не е много полезно, но за веднъж няма да има проблем

Ако не харесвате опцията за пакетиране, пригответе  омлет в буркан  . Изсипете сместа в обикновен стъклен буркан и я затворете с гумен капак. Направете един или два отвора в капака. Ако кутията е с метален капак, не я затягайте напълно.

Сложете буркана в малка тенджера със студена вода. За да не се напука буркана от температурата, поставете под него друг гумен капак или дървена стойка.

Гответе омлета 10-20 минути до готовност. Времето за готвене зависи от броя на яйцата и обема на тенджерата

По желание може да добавите шунка, сирене, билки, домати

Вземете готовия омлет от торба или буркан и веднага го сервирайте на масата. Приятен апетит!

Между другото, можете да готвите омлет в порционни консерви и да печете във фурната. Или на  пара в обикновена купа с капак. Винаги става много вкусен

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft