За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Определено няма да съжалявате: Плодово реване - нежно съчетание между пухкав ябълков сладкиш и сочно реване
Определено няма да съжалявате: Плодово реване - нежно съчетание между пухкав ябълков сладкиш и...
19 Март 2016
13895
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Десерти
Определено няма да съжалявате: Плодово реване - нежно съчетание между пухкав ябълков сладкиш и сочно реване
свързани рецепти
Мойте Рецепти
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Ябълките се настъргват, а яйцата се разбиват с миксер заедно със захарта.
2. Към разбитите яйца се добавят грисът, нарязаните ядки, настърганите ябълки, брашното, смесено с бакпулвера, и какаото. Всичко се разбърква добре.
3. Сместа се поставя в тава с диаметър 32 см, предварително намазана с олио, и се пече на 200 градуса около 20 минути.
4. Водата, захарта и ваниловата захар се смесват в тенджера и сместа се оставя да заври. След това с охладения сироп се залива изпеченото реване.
Ако искате, вместо орехи може да добавите лешници
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари