Орг*зъм за небцето! Ще полудеете по тази рецепта за 5 минути!
27 Април 2016
18969
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Първо трябва да овкусим сьомгата със солта и черния пипер. После хубаво я оваляме в брашното и я запържваме в нагорещеното олио и от двете страни.
След това вадим рибата от тигана, а в него поставяме лимоновия сок и бялото вино.
Добавяме и маслото на кубчета като трябва да запомните, че е задължително да е много студено. Накрая прибавяме и магданоза, като бъркаме, докато се сгъсти сместа.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари