
Загрейте фурната до 180С. Постелете 2 тави с пергаментова хартия.
Смесете първите 4 продукта в средно голяма купа. Смелете орехите на ситно заедно с 2 с. л. от брашняната смес. Като използвате електрически миксер, разбийте маслото в голяма кура докато стане пухкаво. Прибавете 1 ч. ч. пудра захар и бийте докато се получи гладка смес. Прибавете жълтъка, коняка и ванилията и разбивайте докато отново получите гладка смес. Разбийте заедно с брашняната смес. Прибавете орехите и разбъркайте с шпатула, докато получите гладка смес. Като използвате супена лъжица, оформете от тестото топчета и ги подредете върху приготвените тави на 2.5 см. едно от друго. Печете 12 мин. Завъртете тавата. Печете, докато сладките започнат да покафеняват отдолу, а отгоре се напукат и започнат да се оцветяват, около 12 мин. още. Поръсете останалите 1 1/2 ч. ч. пудра захар плътно върху сладките и ги оставете да изстинат в тавите.