Орехов пудинг

вход през zajenata.bg
Орехов пудинг
admin
Добавена от: admin
5016
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Орехите се смилат и се смесват с подправките. Жълтъците и захарта се разбиват до получаване на лека пяна, прибавят се разбитите на сняг белтъци и смлените орехи. Сместа се изсипва в намазана с масло форма (пълни се само до 3/4 от вместимостта й, тъй като пудингът ще увеличи обема си), покрива се с намазана с масло пергаментова хартия, захлупва се с похлупак и се вари на водна баня около един час. Отхлупва се готовия пудинг, оставя се да изстине и се поднася с разбита сметана.

От същото тесто може да се направи пудинг, изпечен във фурна на водна баня. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft