Оризови кнедли
29 Май 2014
16828
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете праза, отцедете и го нарежете на колелца. Запържете го в загрятото олио. В сварения, отцеден и охладен ориз добавете праза, нарязаната мортадела, сол, черен пипер на вкус, яйцата и пармезана. Объркайте всичко добре. От сместа оформете топки, оваляйте ги в разбитите яйца, а след това - в галетата, и ги изпържете в добре загрято олио, докато се зачервят от всички страни.
Отцедете добре от мазнината, преди да поднесете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари