Оризов пудинг по китайски
22 Декември 2011
5973
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре. Продължете да редите пласт ориз, пласт плодове и т.н., като завършвате с плодове, които трябва добре да притиснете.
Поръсете с малко захар. Сложете сладкиша да се пече на водна баня 30 минути. По желание може да го обърнете, след като изстине.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари