Основна рецепта за пандишпан с мед
17 Декември 2014
30905
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Основна рецепта за пандишпан с мед с много стабилна структура, но мек като душица и много пухкав, който може да използвате за всички ваши любими торти.
1. В купа разбийте с миксер яйцата и когато са съвсем леко разбити, добавете захарта и меда и разбийте, докато сместа се утрои.
2. Пресейте брашното и нишестето с помощта на цедка и ги добавете в разбитите яйца на три пъти, като разбърквате с шпатула, докато сместа стане хомогенна.
3. Намажете тавата за печене с масло и я поръсете равномерно с брашно.
4. Прехвърлете сместа в тавата и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса около 20 минути в зависимост от фурната или проверете с клечица, за да сте сигурни, че пандишпанът е готов.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари