Отидохме на рожден ден на колежката и с какви рулца ни посрещна на вратата пръстите си облизахме

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Отидохме на рожден ден на колежката и с какви рулца ни посрещна на вратата пръстите си облизахме
Отидохме на рожден ден на колежката и с какви рулца ни посрещна на вратата пръстите си облизахме
31670
Отидохме на рожден ден на колежката и с какви рулца ни посрещна на вратата пръстите си облизахме
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:
900 грама свинско месо
3 супени лъжици майонеза
1 чаена лъжица сос аджика (или друга люта подправка)
1-2 едри картофа
копър, магданоз, зелен лук, черен пипер и сол

 

Начин на приготвяне:
Нарежете свинското на дълги парчета, които подправете със сол и пипер, намажете с майонеза и доматения сос аджика. Разбъркайте в купа, за да се покрият парчетата от всички страни със сосовете и оставете да се мариноват в продължение на 30 минути

Картофите обелете и нарежете тънко като за пържене.

Сложете ги в тенджера и залейте с вряща вода, която подсолете. След 15 минути я отцедете.

Всяко парче месо поръсете с накълцани копър и магданоз, сложете по няколко картофчета в единия им край и навийте рулца.

Закрепете ги с клечки за зъби.

Изпечете до готовност (30-40 минути) при 200 градуса.

Поднесете рулцата, поръсвайки ги с нарязан зелен лук.
Да ви е вкусно!

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft