Откакто една приятелка ми каза за тази рецепта само така вече си приготвям пилешкото, става уникално крехко и се топи в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откакто една приятелка ми каза за тази рецепта само така вече си приготвям пилешкото, става уникално крехко и се топи в устата
Откакто една приятелка ми каза за тази рецепта само така вече си приготвям пилешкото, става...
41538
Откакто една приятелка ми каза за тази рецепта само така вече си приготвям пилешкото, става уникално крехко и се топи в устата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това е една страхотна рецепта, с която ще задоволите и претенциозните гастрономи

 

Необходими продукти:

пилешки гърди – вземете толкова броя, колкото са ви необходими

кашкавал

домати

подправки

 

Приготвяне:

Измийте пилешките гърди. Овкусете ги с подправките сол и черен пипер.

Можете да добавите мащерка, розмарин, кимион, босилек или чубрица – ако обичате някоя от тези подправки.

Намаслете тавичката за печене. Върху пилешките гърди направете по няколко прореза, както е показано на снимката.

Сложете кашкавал и домат в тези прорези. Наредете пилешките гърди в тавичката.

Така подготвени слагате пилешките гърди да се пекат Налейте малко вода, вино или бира. Покрийте ги с фолио и ги сложете да се пекат в предварително загрята фурна.

След 20 минути махнете фолиото и оставете гърдите да се зачервят. Сервирате изпечените пилешки гърди с картофено пюре, задушени гъби, ризи бизи или с прясна салата.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft