Откакто кисна месото в нея, шишчетата винаги стават сочни и крехки: Убийствена марината - без...
11 Август 2016
1411459
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тази рецепта за марината не е просто добра, тя е уникална! Месото се маринова в нея само 40 минути и може да стои извън хладилника в продължение на 2-3 дни без да се развали! Но не трябва да забравяме, че месото трябва да бъде с високо качество и не трябва да го оставяте на пряка слънчева светлина.
Продукти:
200 мл олио
0,5 кг лук
1,5 кг говеждо или телешко месо
сол , черен пипер , кориандър на вкус
Приготвяне:
- На дъното на подходяща купа налейте олиото. Разбъркайте черния пипер. По желание - добавете кориандър и листенца магданоз. Подправете със сол и оставете за известно време.
- Нарежете всяка глава лук на четири части. По-малките глави лук нарежете и натъркайте с малко сол.
Пуснете и лука в олиото.
Нарежете на едро месото. Може да вземете говеждо или свинско месо. Сложете месото в съда с маринатата и разбъркайте. Парчетата лук, които са отгоре, пъхнете в разрезите на месото. Изчакайте 40 минути и може да готвите!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари