Лесни рецепти за вкусни палачинки

вход през zajenata.bg
629018

Палачинкова торта

200 г. майонеза
150 г. шунка
200 г. гъби
50г кашкавал
150 г. лютеница
4 твърдо сварени яйца
12 маслини
2 кисели краставички
черен пипер
сол
10-12 палачинки
Начин на приготвяне:

В подходящ съд поставете една от палачинките,намажете с майонеза поръсете със ситно нарязани и задушени гъби. Покрийте с друга палачинка, намажете с майонеза поръсете със ситно нарязани яйца, посолете със сол и черен пипер.
Върху третата палачинка, намазана с лютеница поставете нарязана шунка. Върху следващата намазана с лютеница - ситно нарязани кисели краставички.Върху следващата - майонеза с настърган кашкавал, така до изчерпване на продуктите. Накрая намажете с майонеза украсете с нарязани яйца и маслини. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft