Палачинкови рулца с рачешко и сирене
20 Март 2013
33135
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
5 големи палачинки или тортии
225 гр. крема сирене (1 опаковка)
⅓ чаша майонеза
⅔ чаша ситно нарязана червена чушка
¼ чаша ситно накълцан зелен лук
⅔ чаша настъргано сирене Чедър
½ ч.л. микс от подправки на вкус
225 гр. рачешко месо
С миксер разбийте крема сиренето и майонезата до гладка смес. Разбъркайте вътре чушката, зеления лук, сиренето Чедър и подправките. Прибавете и рачешкото. Разнесете сместа на тънък слой върху всяка палачинка (тортия). Навийте палачинките на стегнати рулца и увийте в прозрачно фолио. Оставете в хладилник за 3 часа или цяла нощ. Нарежете на филийки с дебелина около 1,5 см. Поръсете с още подправки по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари