Палачинково руло
22 Декември 2011
19860
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В дълбок съд се разбъркват брашното, яйцата и млякото, като гъстотата на тестото трябва да е като боза. В една голяма тава се разтопява малко масло и сместа се разстила в нея на тънък слой.
Когато е готова, палачинката се намазва с крем, приготвен от разбърканите сладко и сметана. Вътре се слагат и пресните боровинки.
Украсява се със сметаната и се сервира като руло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари