Пандишпанено руло с конфитюр

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Пандишпанено руло с конфитюр
Пандишпанено руло с конфитюр
admin
Добавена от: admin
183101
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За блата

4 яйца
8 с.л. захар
2 с.л. брашно
1 бакпулвер /2 ч.л./

конфитюр по избор
1 ч.ч. орехи

Време: 40 минути

1. Разбиваме яйцата заедно със захарта. Смесваме бакпулвера с брашното, прибавяме ги постепенно към яйчената смес.
2. Изсипваме ги в тава за печене, на дъното на която сме поставили хартия за печене. Печем блата в предварително загрята фурна на 180 градуса, за 10-15 мин.
3. Обръщаме платката с изпечената част отдолу и я намазваме с конфитюра. Поръсваме с едро нарязаните орехови ядки.
4. Навиваме рулото по дължина. По желание поръсваме с пудра захар.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft