Пандишпанено руло с конфитюр
22 Декември 2011
183101
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Разбиваме яйцата заедно със захарта. Смесваме бакпулвера с брашното, прибавяме ги постепенно към яйчената смес.
2. Изсипваме ги в тава за печене, на дъното на която сме поставили хартия за печене. Печем блата в предварително загрята фурна на 180 градуса, за 10-15 мин.
3. Обръщаме платката с изпечената част отдолу и я намазваме с конфитюра. Поръсваме с едро нарязаните орехови ядки.
4. Навиваме рулото по дължина. По желание поръсваме с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари