Пандишпанено руло с мармалад и орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Пандишпанено руло с мармалад и орехи
Пандишпанено руло с мармалад и орехи
admin
Добавена от: admin
108166
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

брашно 100 гр. (1/2 чаена чаша)
краве масло 65 гр. (1/2 пакетче)
яйца 5 бр.
пудра захар 100 гр. (1/2 чаена чаша)
мармалад 200 гр.
счукани орехови ядки 100 гр. (1/2 чаена чаша)
канела 1 чаена лъжичка
пудра захар за поръсване 

Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното, разтопеното масло и накрая белтъците, разбити на сняг. Сместа се изсипва в намазана с масло тавичка и се пече в умерена фурна. Опечената платка се поставя върху кърпа, намазва се с мармалада, поръсва се с ореховите ядки и канелата и се навива на руло.
Като изстине, рулото се поръсва с пудра захар. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft