Панирана диня
16 Юли 2012
17460
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Кората на динята се отстранява, семките се почистват и месото се нарязва на ромбове. Получените парчета се овалват в брашно. Яйцата се разбиват и се смесват с царевичното нишесте и малко вода до получавнето на гъсто палачинково тесто. Динените парчета се топват в тестото и се пускат в сгорещеното в дълбок тиган олио. Пържат се и от двете страни до получаване на светлокафява коричка на панировката. Панираната диня се изважда върху домакинска хартия или салфетка, за да се отцеди от мазнината и се поръсва с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари