Панирана диня

вход през zajenata.bg
Панирана диня
admin
Добавена от: admin
17460
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 бр. диня
150 г брашно
100 г царевично нишесте
2 бр. яйца
олио за пържене
пудра захар

Кората на динята се отстранява, семките се почистват и месото се нарязва на ромбове. Получените парчета се овалват в брашно. Яйцата се разбиват и се смесват с царевичното нишесте и малко вода до получавнето на гъсто палачинково тесто. Динените парчета се топват в тестото и се пускат в сгорещеното в дълбок тиган олио. Пържат се и от двете страни до получаване на светлокафява коричка на панировката. Панираната диня се изважда върху домакинска хартия или салфетка, за да се отцеди от мазнината и се поръсва с пудра захар.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft