17 Февруари 2012
287773
Пилешки бутчета в лимон
Златни пилешки бутчета
Панирани пилешки бутчета
Пилешки бутчета пане
Пилешки бутчета на фурна
Пилешки бутчета с мед
Пилешки бутчета с кашкавал
Панирани пилешки бутчета
1 кг пилешки бутчета
200 г кашкавал
60 г горчица
4 яйца
150 г галета
черен пипер
олио
сол
Начин на приготвяне:
Кашкавалът се настъргва на ситно ренде, добавя се горчицата, две яйца, черния пипер, сол и се разбърква. С тази смес се облепват пилешките бутчета. Останалите 2 яйца се разбиват на пяна. Облепените бутчета се овалват в галета, яйце и пак галета и яйце. Пържат се в повечко олио на умерен огън до златисто.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари