Панирани пилешки късчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Панирани пилешки късчета
Панирани пилешки късчета
admin
Добавена от: admin
24276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

пилешко месо - 150 г филенца
чесън - 2 скилидки
лимонов сок - 1 ч.л.
зехтин - 1/4 ч.ч.
яйца - 3 броя, само белтъци
гъби - 120 г печурки
сол
бял пипер
магданоз
масло - 1 с.л.
маруля
пресен лук 

Пилешките филета се мариноват в марината Пригответе марината от ситно нарязания чесън, лимоновия сок, сол, пипер и зехтина и накиснете пилешките филенца за около половин час.

Разбийте белтъците и панирайте в тях филенцата. Изпържете ги в силно сгорещена мазнина и ги отцедете върху кухненска хартия. Задушете гъбите в масло.

Сервирайте в чинията зелена салата с лук за канапе, върху нея гъби и най-отгоре пилешките филенца.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft