Панирани пълнени чушки с кренвирш
31 Юли 2014
47442
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Чушките се изпичат, обелват, почистват от семките и дръжките.
Всеки кренвирш се завива в парче кашкавал.
Чушките се разтварят и вътре се поставя кренвиршът (увит в кашкавал), след което чушките се завиват на руло.
Панират се в брашно, яйце, галета и се пържат в загрята мазнина.
Вече готови се подреждат върху домакинска хартия, за да попие мазнината.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари