Панирано пиле
14 Май 2012
391051
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Варете месото 30 мин. Отделето го от костите и оформете правилни парчета. Натрийте ги с чесън, посолети ги със сол и черен пипер. Потопявайте всяко парче последователно в брашно, в разбитите яйца (посолени), галета и пак в яйцата и ги изпържете. Сложете ги в елипсовидна чиния. Отгоре изстискайте лимонов сок, или наредете резени лимон. Поднесете с гарнитура по желание - сурови или задушени в масло зеленчуци.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари